Jakelukuljetukset kotimaassa

Jakelut, lämpösäädellyt kuljetukset sekä muut sopimuskuljetukset.

Yhteystiedot

Kuljetusliike Mika Nikula Ky ajaa monipuolisesti niin jakelukuljetuksia kuin muita sopimuskuljetuksia koko Suomen alueella. Päätehtäviimme kuuluvat erilaiset elintarvikekuljetukset pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Olemme tottuneet säännöllisiin kuljetuksiin ja hoitaneet esimerkiksi Fazer-leipomoiden leipomotuotteiden jakelua jo vuodesta 1984. Meidät tunnetaankin korkealaatuisista kuljetuspalveluistamme, joihin voi luottaa vuodesta toiseen.

Jakelukuljetukset ja sopimuskuljetukset

Tarjoamme jakelukuljetuspalveluja monipuolisesti niin elintarvike- kuin muidenkin alojen yrityksille. Ajamme pääasiassa sopimuskuljetuksia, mutta myös muita kuljetuksia asiakkaan tarpeista liikkuen. Pätevät kuljettajamme huolehtivat sovitun aikataulun noudattamisesta ja kuljettavat jakelut tehokkaasti kohteisiinsa.

Jakelukuljetuksia yli 30 vuoden kokemuksella – ota yhteyttä!

Kuljetusliike Mika Nikula Ky on hoitanut jakelukuljetuksia sekä muita kuljetuksia jo yli 30 vuoden ajan. Vastaamme vanhojen ja asiakkaidemme kuljetustarpeisiin päivästä ja vuodesta toiseen aina parhaalla ammattitaidollamme ja niin aiomme jatkaa myös tulevina vuosikymmeninä. Ota siis heti yhteyttä, olemme valmiina palvelemaan vaikka 24/7!

Etsitkö töitä kuorma-autonkuljettajana tai muuten kuljetusalalla? Ota yhteyttä!

Jätä työhakemuksesi oheisen rekrytointilomakkeen kautta. Kerro viestikentässä itsestäsi, työ- ja koulutustaustasi ja pätevyyksistäsi sekä siitä, miksi haluaisit meille töihin. Muista täyttää myös yhteystietokohdat huolellisesti!

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.