Jakelukuljetukset kotimaassa

Jakelut, lämpösäädellyt kuljetukset sekä muut sopimuskuljetukset

Kuljetusliike Mika Nikula Ky ajaa monipuolisesti niin jakelukuljetuksia kuin muita sopimuskuljetuksia koko Suomen alueella. Päätehtäviimme kuuluvat erilaiset elintarvikekuljetukset pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Olemme tottuneet säännöllisiin kuljetuksiin ja hoitaneet esimerkiksi Fazer-leipomoiden leipomotuotteiden jakelua jo vuodesta 1984. Meidät tunnetaankin korkealaatuisista kuljetuspalveluistamme, joihin voi luottaa vuodesta toiseen.

Jakelukuljetukset ja sopimuskuljetukset

Tarjoamme jakelukuljetuspalveluja monipuolisesti niin elintarvike- kuin muidenkin alojen yrityksille. Ajamme pääasiassa sopimuskuljetuksia, mutta myös muita kuljetuksia asiakkaan tarpeista liikkuen. Pätevät kuljettajamme huolehtivat sovitun aikataulun noudattamisesta ja kuljettavat jakelut tehokkaasti kohteisiinsa.

Lämpösäädellyt kuljetukset turvallisesti

Lämpösäädellyt kuljetukset mahdollistavat tiettyä kuljetuslämpötilaa vaativien tuotteiden turvallisen kuljetuksen vuodenajasta riippumatta. Tällaisiin tuotteisiin kuuluvat esimekriksi elintarvikkeet, pakasteet, lääkeaineet ja monet teollisuuden tuotteet.

Ajamme lämpösäädeltyjä kuljetuksia nykyaikaisella kalustolla, jonka perävaunuissa kuljetuslämpötila pidetään halutuissa asteissa. Kuljettajamme tarkistavat tavaroiden lastauslämpötilat ja vastaavat kuljetuslämpötilan säilymisestä optimaalisena lastauspisteeltä aina lastin purkuun saakka. Näin tuotteet saadaan kuljetettua nopeasti ja tehokkaasti ympäri Suomen.

Jakelukuljetuksia yli 30 vuoden kokemuksella – ota yhteyttä!

Kuljetusliike Mika Nikala Ky on hoitanut jakelukuljetuksia sekä muita kuljetuksia jo yli 30 vuoden ajan. Vastaamme vanhojen ja asiakkaidemme kuljetustarpeisiin päivästä ja vuodesta toiseen aina parhaalla ammattitaidollamme ja niin aiomme jatkaa myös tulevina vuosikymmeninä. Ota siis heti yhteyttä, olemme valmiina palvelemaan vaikka 24/7!

Etsitkö töitä kuorma-autonkuljettajana tai muuten kuljetusalalla? Ota yhteyttä!

Jätä työhakemuksesi oheisen rekrytointilomakkeen kautta. Kerro Viesti-kentässä itsestäsi, työ- ja koulutustaustasi ja pätevyyksistäsi sekä siitä, miksi haluaisit meille töihin. Muista täyttää myös yhteystietokohdat huolellisesti!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse