Pikakuljetukset ja muutot ympäri Suomen

Oletko muuttamassa? Tilaa muuttokuljetus meiltä! Tarvitsetko pikakuljetusta pakettiautolla? Tilaukset 24/7.

Yhteystiedot

Tee muuttamisesta helpompaa Kuljetusliike Mika Nikula Ky:n avulla! Tarjoamme yksityisasiakkaille käteviä muuttokuljetuksia, joiden ansiosta saat huonekalusi ja muun irtaimistosi muutettua näppärästi vanhasta kodista uuteen. Teemme pikakuljetuksia pakettiautolla ympäri Suomen. Toimipaikkamme sijaitsee Karkkilassa, mutta ajamme muutto- ja pikakuljetuksia ympäri Suomen. Ei muuta kuin soittoa meille, niin sovitaan muuttopäivästä!

Mutkaton muutto avullamme

Muuttamisesta tulee huomattavasti mukavampaa, kun tietää muuttokuljetuksen olevan hyvissä käsissä. Kattava ja nykyaikainen kalustomme sopii niin pienille kuin suuremmillekin muuttokuormille, ja ammattitaitoiset kuljettajamme huolehtivat turvallisesta matkanteosta aina määränpäähän saakka. Pidämme kiinni sovitusta aikataulusta ja teemme omalta osaltamme kaikkemme, jotta muuttosi sujuisi mahdollisimman mutkattomasti.

Muutot myös iltaisin ja viikonloppuisin – kysy!

Kuljetusliike Mika Nikula Ky tunnetaan asiakaslähtöisistä palveluistaan. Siksi tarjoammekin asiakkaillemme muuttopalveluja myös iltaisin ja viikonloppuisin. Emme karta pitkiäkään reissuja, vaan ajamme muuttokuljetuksia koko Suomen alueella. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous edullisesta muutosta!

Etsitkö töitä kuorma-autonkuljettajana tai muuten kuljetusalalla? Ota yhteyttä!

Jätä työhakemuksesi oheisen rekrytointilomakkeen kautta. Kerro Viesti-kentässä itsestäsi, työ- ja koulutustaustasi ja pätevyyksistäsi sekä siitä, miksi haluaisit meille töihin. Muista täyttää myös yhteystietokohdat huolellisesti!

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.