Sorakuljetukset koko Suomeen

Sujuvaa soran ajoa kohteeseen kuin kohteeseen

Kuljetusliike Mika Nikula Ky:n ammattilaisilta onnistuu myös soran kuljetus. Palvelemme Karkkilasta käsin sekä yrityksiä että kuntia ja ajamme sorakuljetuksia niin Uudellamaalla kuin kauempanakin. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous sorakuljetuksesta!

Laadukasta soraa siististi ja sovitusti

Teemme sorakuljetuksia kahdella yhdistelmällä ja ajamme mielellämme suurempiakin määriä soraa työmaille ja muihin kohteisiin. Tehokkaan kalustomme ohjaamoista löytyy kokeneita ammattikuljettajia, jotka suorittavat sorakuljetukset määrättyyn kohteeseen luotettavasti ja sovittua aikataulua noudattaen.

Sorakuljetusten lisäksi palveluihimme kuuluu myös soralajikkeiden myynti kasettiautolla.

Tilaa sorakuljetus jo tänään

Tarjoamme sorakuljetuspalveluja Karkkilasta ja Uudeltamaalta aina koko Suomen alueelle. Tartumme reippaasti toimeksiantoihin lyhyelläkin varoitusajalla ja vastaamme soran ajosta turvallisesti ja tehokkaasti alusta loppuun asti. Ota yhteyttä ja kysy lisää sorakuljetuksistamme!

Etsitkö töitä kuorma-autonkuljettajana tai muuten kuljetusalalla? Ota yhteyttä!

Jätä työhakemuksesi oheisen rekrytointilomakkeen kautta. Kerro Viesti-kentässä itsestäsi, työ- ja koulutustaustasi ja pätevyyksistäsi sekä siitä, miksi haluaisit meille töihin. Muista täyttää myös yhteystietokohdat huolellisesti!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse